Tutuklu Başkan Muhittin Böcek Acil Hastaneye Kaldırıldı

Tutuklu Başkan Muhittin Böcek Acil Hastaneye Kaldırıldı

Hazır

Giriş: 06.12.2025 23:14 Güncelleme: 06.12.2025 23:14
Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ciddi sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden acilen Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hakkında yürütülen "rüşvet" soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu cezaevinden acil olarak hastaneye kaldırıldı. Aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmış olan Böcek, akşam saatlerinde sağlık sorunları nedeniyle Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Böcek’in avukatları konuya ilişkin bir açıklama yaparak, durumun ciddiyetine dikkat çekti. Avukatlar, açıklamasında, "63 yaşında, çok sayıda kronik hastalığı bulunan ve günde 22 farklı ilaç kullanmak zorunda olan Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, yaşamını tehdit eden ciddi sağlık sorunları nedeniyle bu gece acil olarak hastaneye kaldırılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Muhittin Böcek’in hastanede tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun yakından takip edildiği öğrenildi.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap