U-14’ÜN KIZLARINDAN VEFA ÖRNEĞİ

U-14’ÜN KIZLARINDAN VEFA ÖRNEĞİ

Hazır

Giriş: 16.02.2020 19:37 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Basketbol 3. Bölge Şampiyonası için Zonguldak'a giden İlkadım Belediyespor U-14 Kız Basketbol takımı 20 Ocak 1989 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Samsunsporlu Zonguldaklı futbolcu Muzaffer Badalıoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

GELECEK KUŞAKLARA AKTARILMALI
Kafile olarak tam kadro mezara giden ilkadım kız basketbol takımı vefa örneği gösterdi. Zonguldak  Belediyesi Asri Mezarlığı’ndaki Muzaffer Badalıoğlu'nun kabrine gelen İlkadım’lı sporcular dualar ederek çiçek bıraktı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Vefanın ve geçmişteki değerleri yaşayarak gelecek kuşaklara aktarmanın önemli olduğunu kaydetti. 

HER BRANŞTA OLMALI
Vefanın futbolda değil, diğer bütün alanlarda da olması gerektiğine dikkat çeken Demirtaş, "Futbol tarihine kara gün olarak geçen kazada vefat eden tüm Samsunsporlu sporcularımızın zorluklar çekerek Türkiye’de futbol oynadığını çok iyi biliyorum. Bu vesile ile futbol şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet geride kalan ailelerine sabırlar diliyorum"dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap