Spor

U18 Türkiye Şampiyonası'nda 2. tur heyecanı

Samsun'u Kadıköyspor ve Atakum Belediyespor'un temsil ettiği U18 Türkiye Şampiyonası 2. kademe Giresun grup maçları yarın başlıyor.

1 dk okuma
U18 Türkiye Şampiyonası'nda 2. tur heyecanı
Paylaş

Samsun'u Kadıköyspor ve Atakum Belediyespor'un temsil ettiği ve Giresun'da oynanacak olan, U18 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçları yarın başlıyor. 

SAAT 13.00'DA BAŞLAYACAK

TFF U18 Türkiye Şampiyonası 2. kademe Giresun grup maçları yarın başlıyor. İlimizi Kadıköyspor ile Atakum Belediyespor temsil edecek. Kadıköyspor, ilk maçında Rize Belediyespor'la saat 13.00'da kozlarını paylaşacak.  

İKİ TAKIMDA NEFESLER TUTULDU

Diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor ise saat 15.30'da Sürmenespor'la karşılaşacak. 2. kademe maçları perşembe günü sona erecek. Giresun grubunu birinci sırada tamamlayan takım adını bir üst tura yazdırmış olacak. 

Kaynak: Zekai Anıl

KaynakHedef Halk | Zekai Anıl

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.