'Üç Kural Olmazsa Olmazımız'
Paylaş

'Üç Kural Olmazsa Olmazımız'

Ekleme: 01.06.2020 10:37 Güncelleme: 31.05.2026 00:32

Atakum Bahçeşehir Koleji Yüzme Koordinatörü Hasan Cem Keskin, normalleşme anlamında yeni bir döneme girildiğini ifade ederek, maske, mesafe ve tedbir gibi üç kuralın olmazsa olmazları olacağını söyledi.

Bahçeşehir Kolejleri olarak 'yeni normal dönem' ismiyle diye adlandırılan bu süreci, hijyen, tedbir ve sağlık unsurları açısından kusursuz bir hale getirdiklerine dikkat çeken Atakum Bahçeşehir Koleji Yüzme Koordinatörü Hasan Cem keskin, "Sporcularımıza ve öğrencilerimize önce sağlıklı, sonra sportif yönden destek ve hizmet vermek istemekteyiz. Maske, mesafe ve tedbir kurallarının olmazsa olmazımız olacağı bu dönemde, havuz içi ve dışında üst seviye önlemler almak amacındayız. Sosyal mesafede, küçük sayılı çalışma grupları ile antrenmanlarımızı gerçekleştirip, dezenfektanlı ve steril soyunma odalarımızda sporcularımızın sağlıklı ortamlarda hazırlıklarını tamamlamalarını sağlayacağız" dedi. 

RİSK YOK TEREDDÜT YOK
Henüz hiç bir havuz tesisinin işlevsel olmadığını dile getiren Keskin, "Diğer tesislerin işleyişine dair tecrübelerimizi tamamladıktan sonra kendi havuzlarımızda en mükemmel ortamda hizmet vermek adına düğmeye basacağız. Risk yok, tereddüt yok, şansa bırakmak yok. Sağlıklı günlerde kullanılmak üzere tesislerimizi hazırlıyoruz. Mükemmel organizasyonlar için, bizden haber bekleyin. Unutmayın, Bahçeşehir yaparsa mükemmelini yapar“ şeklinde konuştu.


AVRUPA STANDARTLARINDA

Covid 19 mikrobu klorlu ve sıcak ortamlarda yaşama şansı bulamayan bir virüs. Bahçeşehir havuzlarının tesis sıcaklığı 30-32 dereceler arası, havuzumuzun su sıcaklığı ise 27-28 dereceler arasıdır. Fazlası bakteri üretir. Havuz suyu, klor, bağlı klor ve ph değerleri Avrupa standartlarında olup, aylık ölçüm ve takipleri Sağlık Bakanlığı ve okul idaresi tarafından titizlikle yapılmaktadır.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.