Sanatçı Özcan Deniz, İstanbul Sarıyer’deki villalarına yaptığı izinsiz eklemeler nedeniyle soruşturma geçirirken, şimdi de Vergi Denetim Kurulu’nun incelemesine alındı.
Deniz hakkında başlatılan bu incelemenin gerekçesi ise kardeşi Ercan Deniz’in yaptığı açıklamalar oldu.
KARDEŞİNİN AÇIKLAMASI SONRASI VERGİ İNCELEMESİ BAŞLADI
Sabah gazetesinin haberine göre, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, Özcan Deniz’in mali durumunu inceleme altına aldı. Bu kararın alınmasında, kardeşi Ercan Deniz’in "Özcan oynadığı diziden her ay 2 milyon 250 bin lira kazanıyor" sözleri etkili oldu.
Özcan Deniz’in Sarıyer’deki villalarıyla ilgili imar ihlali iddiaları sürerken, sanatçının gelirleri ve vergi yükümlülükleri de denetim altına alındı.
DENİZ: ‘ORASI ÇOCUĞUMUN HAKKIDIR’
Sanatçı, imar konusuyla ilgili yaptığı açıklamada mağdur olduğunu belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:
"Orası yıkılsa dahi ben orada çadır kurup oturacağım. Orası benim çocuğumun hakkıdır, hukukudur, emeğimdir, kimse de onu yiyemez."
Şimdi ise vergi incelemesiyle gündeme gelen Özcan Deniz’in bu süreçte nasıl bir adım atacağı merak konusu.
Tuğçe Gevşek