Vatandaş yıkımın faturasını ödüyor
Paylaş

Vatandaş yıkımın faturasını ödüyor

Ekleme: 13.06.2022 20:30

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Türkiye'nin ekonomik olarak büyük bir yıkım içerisinde olduğunu belirterek, "Vatandaşımız bu yıkımın faturasını ödüyor "dedi. 

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik tablo ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hancıoğlu, "Ülkemizi ekonomik yönden felakete sürükleyen, milletimizin emeğini değersizleştiren, parasını pul eden iktidar, şimdi fütursuzca vatandaşımızı suçluyor "dedi. 

ZAM YAĞMURU 

Hancıoğlu, "Vatandaşımız, esnafımız, üreticimiz, fiyat istikrarsızlığının ve enflasyonun sorumlusu ilan ediliyor. Karnını doyuracağı ekmeğe önceden 1 lira öderken, şimdi 3 lira ödemek zorunda kalan vatandaşımız, kirası, enerji maliyetleri son bir yılda üçe katlanan esnafımız, üretim yapabilmek için kullandığı gübre, tohum, mazot ve elektriğe bir yıl öncesine kıyasla iki kat daha fazla para harcamak zorunda bırakılan çiftçimiz, iktidarın yarattığı bu krizin faili olarak gösteriliyor. Yani özetle, bu iktidar paradan para kazanan baronlara, Londra’daki faiz lobilerine hizmet eden politikalar uygulayarak, ülke ekonomisine büyük bir yıkım yaşattı ve şimdi de yarattıkları bu yıkımın faturasını milletimize ödetmeye çalışıyorlar "ifadelerini kullandı. 

N.Alper CABBAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.