31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın AK Parti adayı olan mevcut Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, rekor oyla yeniden başkanlığa seçildi. Yüzde 77,74 oy oranı ile üçüncü kez Vezirköprü Belediye Başkanlığı'na seçilen Sadık Edis, hemşehrilerine teşekkür etti.
YİNE REKORA İMZA ATTIK
Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de büyük bir oy oranı ile Samsun'un birinci ilçesi olmayı başardıklarını belirten Başkan Edis, "Samsun'da Vezirköprü, bir kez daha rekora imza atmıştır. Bu başarı Vezirköprü'nün kuzeyinden güneyine, batısından doğusuna 139 mahallesinde yaşayan Vezirköprülü'nün başarısıdır. Hemşehrilerim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan gönül bağını yinelemiştir. Cumhur İttifakı ilçemizden başarıyla çıkmıştır" dedi.
DERDİMİZ, TASAMIZ VEZİRKÖPRÜ
"Bize duyulan bu güvenin karşılığı, gecemizi gündüzümüze katarak 8 gün 25 saat çalışarak Vezirköprü'nün asil insanlarına hizmet etmek olacaktır" diyen Belediye Başkanı Sadık Edis, şöyle konuştu; "Bundan böyle vakit Vezirköprü'nün vaktidir. Yatırımlarına daha güçlü bir şekilde devam edecek olan Vezirköprü, bölgesinde sesini daha yüksek bir şekilde duyuracaktır. Yeni dönemde de tek derdimiz, Vezirköprü'nün gönlü güzel insanlarının gönüllerine girmek olacaktır." N. Alper CABBAR