Samsun Haber

Vezirköprü’de Yesevi Hareketi’nden Öğrencilere İftar

Samsun Yesevi Hareketi, Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri için iftar programı düzenledi. Programa ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

1 dk okuma
Vezirköprü’de Yesevi Hareketi’nden Öğrencilere İftar
Paylaş

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, Samsun Yesevi Hareketi tarafından Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri için iftar programı düzenlendi. Bir restoranda gerçekleştirilen organizasyona öğrenciler, öğretim elemanları ve ilçe protokolü katıldı.

İFTAR PROGRAMINA GENİŞ KATILIM

Düzenlenen iftar programına;

  • Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya,
  • Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kınay,
  • Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar,
  • İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata,
  • Yesevi Hareketi Samsun İl Başkanı İlhan Cömert ve
  • Yesevi Hareketi üyeleri katılım sağladı.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Dualarla açılan iftarın ardından, Yesevi Hareketi Samsun İl Başkanı İlhan Cömert bir konuşma yaptı. Cömert, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Bizler Yesevi Hareketi olarak sizlerin daima yanındayız. Sizlerden tek isteğimiz okullarınızı bitirip bu ülkeye faydalı birer birey olmanız."

Öğrenciler, bu anlamlı organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yesevi Hareketi’ne teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Program boyunca birlik ve dayanışma vurgusu ön plandaydı. Katılımcılar, Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ruhunu yaşatan bu tür organizasyonların önemine dikkat çekti.

Yesevi Hareketi yetkilileri, gelecekte de öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini belirterek, benzer etkinliklerin süreceğini ifade etti.

KaynakAnadolu Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.