MHP Vezirköprü Teşkilatı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nın tarafından düzenlenen Türk Gençlik Şöleni, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti. Mehter takımının gösteri sunduğu gecede sanatçılar Ali Kınık ve Burçe Bozkurt’un sahne aldı. Meydanı dolduran gençler, sanatçıların söylediği şarkılara eşlik etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Bir milletin geleceğe dair en büyük hazinesi gençliğidir. Eğer arkamızda iyi yetişmiş bir gençlik bırakabilirsek o zaman bugünkü kazanımlarımızın bir anlamı olacaktır. Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu Cumhur İttifakı, Türk gençliğine önemli kazanımlarda bulunmuş ve bugün çok doğru bir şekilde mesafe kat etmelerini sağlamışlardır. Bütün gençlerimize Ülkü Ocaklarının kapıları sonuna kadar açık" dedi.

Etkinliğe Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, MHP ve Ülkü Ocakları il ve ilçe yöneticileri, çeşitli sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Anadolu Ajansı