Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile boşanma aşamasında eşi Wanda Nara arasında sular durulmuyor. Arjantinli model, Icardi'nin Buenos Aires'teki malikanesini terk etmesi üzerine polise yönelik futbolcunun evde silah bulundurduğunu bildirdi.
MALİKANEDE SİLAH ARANDI
Wanda Nara'nın şikayeti üzerine malikaneye gelen polis ekipleri, tam 5 saat boyunca detaylı bir arama gerçekleştirdi. Ancak yapılan incelemede evde herhangi bir silah bulunamadı.
ICARDI EVE GİREMEDİ
Polis aramasının ardından yakın bir arkadaşının evine giden Mauro Icardi, olayların yatışması sonrasında malikaneye dönmek istedi. Ancak Wanda Nara, malikanenin şifresini değiştirdiği için Icardi evine giremedi.
Nara, hakkında ayrıntılı bilgi veriyor, “Evimi bir süreliğine taahhüt ediyorum. 25 Kasım'a kadar dayanabildi, ancak kişisel bilgilerin eve ihtiyacı vardı.” tasarruf kullanıldı.
BOŞANMA SÜRECİNDE ŞOK SUÇLAMALAR
Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'yi polis ihbarı teşvik ettiği, futbolcunun Nara'yı zimmetine para yatırma suçlamasının ardından geldiği öğrenildi.
Icardi'nin Galatasaray formasıyla UEFA Avrupa Ligi'ndeki Tottenham maçında sakatlandığı ve ülkesine yönelik tedavi süreçlerinde bu durumun yaşanmadığına dikkat çekildi.
Tuğçe Gevşek