Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma: Değirmenlere sahip çıkıyoruz
Paylaş

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma: Değirmenlere sahip çıkıyoruz

Ekleme: 11.02.2021 19:05 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, "Yakakent Belediyesi, olarak geleneksel değirmenlerimize sahip çıkıyoruz "dedi. 

Samsun Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, ilçede yer alan tarihi değirmenlere ziyaret gerçekleştirdi. Kıyma, "Yakakent Belediyesi olarak geleneksel değirmenlerimize sahip çıkıyoruz. 3-4 yıldır sürdürdüğümüz su değirmenleri projemizin tamir ve tadilat çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Su değirmenleri projemiz kapsamında 2 adet su değirmenimizin tadilat ve tamirat çalışmaları tamamlanmış olup, 2 adet değirmenimizin çalışmaları devam etmektedir "dedi. 

EV BÜTÇESİNE KATKI 

Başkan Kıyma, "Projemizin en önemli amacı olarak gördüğümüz,  değerlerimizden olan su değirmenlerimizi yeniden faaliyete geçirerek, organik ekmeklik un yapılmasını ve aile bütçesine katkı sağlamasını hedeflemekteyiz. Vatandaşımız değirmenler sayesinde kullandığı unun dışında kalan kısmını ise ticaret yaparak aile bütçesine katkı sağlamış olacaktır "dedi.  Tolgahan ÇAĞLAR
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.