Samsun’un Yakakent ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçenin asırlık çınarlarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Yakakent protokolü, ilçenin en yaşlı sakinlerini hanelerinde ziyaret ederek bayram sevincini paylaştı ve hayır dualarını aldı.
YAKAKENT’İN ASIRLIK ÇINARLARINA VEFA ZİYARETİ
Yakakent Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan ve Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu, bayram programı kapsamında ilçenin hafızası konumundaki büyükleri unutmadı. Protokol üyeleri; 102 yaşındaki Gülsün Yanık ile 97 yaşındaki Ünzile Apaydın’ı evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü ve bayramlarını tebrik etti.
“BÜYÜKLERİMİZ BİZİM İÇİN HER ZAMAN KIYMETLİDİR”

Ziyaret esnasında duygularını paylaşan Kaymakam Taşyapan, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: "İlçemizin en yaşlı vatandaşlarından olan büyüklerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutlamak istedik. Büyüklerimiz bizim için her zaman kıymetlidir; onların tecrübeleri ve varlıkları bizlere güç veriyor."
“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu ise yaşlı vatandaşların her türlü ihtiyacında yanlarında olduklarını belirterek, "İlçemizin en yaşlı büyüklerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur," dedi.
Anadolu Ajansı