Yakakent'te Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Yakakent'te Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Hazır

Giriş: 12.07.2025 08:00 Güncelleme: 12.07.2025 08:00
Samsun'un Yakakent ilçesinde düzenlenen ruhsatsız silah operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda ruhsatsız tüfek, kurusıkı tabanca ve fişek ele geçirildi.

Samsun'un Yakakent ilçesinde, ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran şüphelilere yönelik önemli bir operasyon düzenlendi. Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu, üç farklı adreste yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirilirken, 3 zanlı gözaltına alındı.

YAKAKENT'TE RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 3 ZANLI GÖZALTINDA

Samsun'un Yakakent ilçesinde, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, ruhsatsız silah bulunduran şüphelilerin yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı. Yürütülen soruşturma ve istihbarat çalışmaları sonucunda belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

ÜÇ FARKLI ADRESE BASKIN: ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Ekiplerce 3 farklı adreste eş zamanlı olarak yapılan aramalarda, yasa dışı yollarla temin edildiği belirlenen çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Aramalarda, 2 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 105 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 30 adet tüfek kartuşu bulundu.

Operasyon kapsamında, ruhsatsız silahlarla bağlantılı olduğu belirlenen A.A., S.B. ve S.S.Ç. isimli 3 zanlı gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği bildirildi.

 

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap