YAP-PA'da Milli Sevinç
Paylaş

YAP-PA'da Milli Sevinç

Ekleme: 12.11.2019 18:40 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Futbol Kadınlar 2. Lig’inde mücadele eden ve lider durumda bulunan İlkadım Yabancılar Pazarıspor'da milli takım mutluluğu yaşanıyor.

ADAY KADROYA DAVET EDİLDİLER
Samsun'u Kadınlar 2. Ligi'nde temsil eden ve namağlup lider durumda bulunan İlkadım Yabancılar Pazarı Spor Kulübü'nün 2004 doğumlu futbolcuları Zeynep Ülkü Kahya ve Gülçin Güloğlu, U17 Milli takımına davet edildi. Kırmızı-Beyazlı oyuncular 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya’da Rusya ile oynanacak olan hazırlık maçının aday kadrosu davet edildi. Futbolcular yarın saat 13.00’te The Sense De Luxe Otel’de toplanacak. 

YETENEKLİ VE AHLAKLI OYUNCULAR
Futbolcularının Milli takıma davet edilmesinin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Ali Akyüz, “Verdiğimiz mücadelenin meyvelerini almaya devam ediyoruz. Oyuncularımızın milli takıma davet edilmesi bizleri çok mutlu etti. Yab-Pa ailesi olarak hedefimiz Türk ve Samsun futboluna yetenekli ve ahlaklı sporcular yetiştirmek. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YARIN YOLA ÇIKIYORLAR
Yab-Pa'nın dişi kramponları Zeynep Ülkü Kahya ve Gülçin Güloğlu, davet edsildikleri U17 Milli takım kampı için yarın yola çıkacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.