Yap-Pa'nın Kızları Hırslı

Yap-Pa'nın Kızları Hırslı

Hazır

Giriş: 05.05.2020 18:23 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, kadın futbol takımının salgın hastalığa rağmen şampiyonluk inancı ile evlerinde hırslı çalıştıklarını söyledi.

Samsun'u TFF Kadınlar 2. liginde temsil eden İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı (YAB-PA) kadın futbol takımının dişi kramponları corona virüse karşı evlerinde kalarak meydan okurken, hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kadınlar 2. liginde zirvede bulunan Yab-Pa Akademi'nin altın kızları evlerinde spor egzersizleri yaparak formlarını korumaya çalışıyor. Kulüp Başkan Ali Akyüz, kadın sporcuların şampiyonluğa adapte olduklarını söyledi.

SAHALARA HASRET KALDILAR
TFF Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden kadın futbol takımının şampiyonluk inancının aynı kararlılıkla devam ettiğini söyleyen Başkan Akyüz, "Kızlarımızın hırsı ve inancı bizleri mutlu ediyor. Şampiyonluğa olan inancı ve kararlılığı ile evlerinde de olsa devam ediyor. Samsun’a bir şampiyonluk daha kazandıracağız. Buna kulüp olarak inanıyoruz" dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap