Yardım Dolu Tırları Yola Çıktı
Paylaş

Yardım Dolu Tırları Yola Çıktı

Ekleme: 08.02.2023 17:59 Güncelleme: 03.06.2026 14:26

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasında depremzedeler için toplanan ihtiyaç malzemeleri Tırlara yüklenerek deprem bölgesine doğru yola çıktı.

KAMPANYA BAŞLATMIŞTI
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki deprem sonrası 10 kentte binalar çöktü, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Meydana gelen felaket sonrasında harekete geçen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 17 İlçede deprem bölgesinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik yardım kampanyası başlatmıştı. Kampanya kapsamında yapılan çalışma sonucunda ilk etapta toplanan yardımlar TIR'lara yüklenerek yola çıktı. 


TEK BİR NOKTADA TOPLANDI
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal medya hesabından, yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi; "Teşekkürler Samsun. Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere spor ilçe müdürlüklerimiz, gençlik merkezlerimiz ve spor salonlarımıza gelen yardımlar bir noktada toplandı. Deprem bölgelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere giyim eşyası, çocuk bezi gibi ihtiyaç duyulan malzemeler Tırlara yüklenerek deprem bölgelerinde depremzedelere gönderil" ifadeleri kullanıldı.  

Zekai ANIL

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.