YEDAŞ'a otizmli çocukların hediyesi
Paylaş

YEDAŞ'a otizmli çocukların hediyesi

SODER Başkanı Mihriban Akyüz, otizmli çocukların bilgisayar ortamında yaptığı eserlerin sergilendiği etkinliğe sponsor olan YEDAŞ'a özel hediyeyi takdim etti.

Samsun'da YEDAŞ iş birliği ile gerçekleşen otizmli çocuklar sergisinin ardından Samsun Otizmli Çocuklar Derneği'nin Başkanı Mihriban Akyüz, otizmli çocuklar tarafından yapılan anlamlı hediyeyi YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi'ye takdim etti.

Engelliler haftası dolayısıyla düzenlenen sergide, otizmli bireylerin bilgisayar ortamında yaptığı çeşitli çizimler, tablolar ve puzzlerdan oluşan 100'ün üzerinde eser sergilenmişti. YEDAŞ iş birliği ile gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu sergideki eserlerden biri teşekkür amacıyla YEDAŞ'a hediye edildi.

Genel Müdür Yunus Bilgi, "Bu anlamlı hediye için SODER Başkanı Mihriban Akyüz'e ve bu eseri çizen özel yeteneklere teşekkür ederiz. YEDAŞ olarak her zaman kıymetli gençlerimizin yanında olacak, başarılarına destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Kaynak: Betül Uzun

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.