YEDAŞ'ın 'ölüm' direkleri!
Paylaş

YEDAŞ'ın 'ölüm' direkleri!

Ekleme: 21.01.2019 03:37

Canik Balıkçı Barınağı'nda bulunan beton elektrik direkleri adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Devrilen ve parçalanan beton direklerin değiştirilmesi için 4 aydır YEDAŞ ekiplerini bekleyen işletme sahibi, "Birilerinin ölmesi mi gerekiyor" diye sordu

Samsun'un Canik İlçesi'nde balıkçı barınaklarının bulunduğu yerin işletme sahibi Kemal Malkoç, YEDAŞ'a adeta ateş püskürdü.

Yaklaşık 4 ay önce Balıkçı Barınağı alanı içerisinde bulunan beton elektrik direklerinin yanmadığını, çürümeye yüz tuttuğu ve direklerin kopma aşamasına geldiğini, bazılarının ise devrildiğini belirten Kemal Malkoç, YEDAŞ'a bu durum hakkında dilekçe yazdığını kaydetti. Malkoç, halen sonuç alamadıklarını belirtti.

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU?

YEDAŞ'a yazılan dilekçede şu görüşlere yer verildi; "Balıkçı barınağı sorumluluk sahamız içinde bulunan sol tarafta mevcut aydınlatma direklerimizin bir çoğu hasarlı bazıları da yıkılma tehlikesi ile karşı karşıyadır. İlgili durum barınak sakinlerimizin ve misafirlerimizin can ve mal kaybına sebebiyet verebilir. Hasarlı direklerin bir an önce değişimin yapılması, yanmayan armatürlerin de değiştirilmesini istiyoruz."

FELAKET GELMEDEN ÖNLEM ALINSIN

Aradan 4 ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen YEDAŞ'ın hiç bir önlem almadığını ve ölüme adeta davetiye çıkardığın belirten Malkoç; "Ben burada işletme sahibiyim. Allah korusun burada bir elektrik direği devrilse birinin ölümüne neden olsa bunun hesabını kim verecek? Yıkılanlar oldu, Allah'tan insan geçmiyordu. Pano çürük pas içinde. Direkler harabe, kırık dökük. Hepsi de beton direk. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Buranın aydınlatılması gerekir. Kış ayındayız ve felaket geliyorum diyor ancak YEDAŞ yetkilileri bir türlü gelmiyor" diye konuştu.

YEDAŞ'ın balıkçı barınağında bulunan beton direkleri adeta çürümeye terk edilmilş durumda. Bazı direkler yıkılmış, bazı direkler de ortadan ikiye ayrılmış şekilde tehlike saçıyor.Kaynak: samsunvehaber

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.