Spor

Yelkenler zafer kupası için açılıcak

İstanbul'da 27-30 Ağustos tarihleri arasında organize edilecek olan Zafer Bayramı Kupası, Yelken yarışlarında ilimizi temsil edecek olan Samsun Yelken Spor Kulübü sporcuları, hazırlıkları tamamlayarak İstanbul'a hareket etti.

1 dk okuma
Yelkenler zafer kupası için açılıcak
Paylaş

250 SPORCU KATILACAK
Zafer Bayramı Kupası Yelken yarışlarında ilimizi temsil edecek olan Samsun Yelken Spor Kulübü, sporcuları hazırlıklarını tamamladı. 13 sporcu ve iki antrenörün yer aldığı kafile yarışmaların yapılacağı kente hareket etti. Samsun Y    elken Spor Kulübü yönetimi tarafından yapılan açıklamada; "İstanbul'da 27-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Zafer Bayramı Kupası Optmist ve Ilca kategorilerinde yapılacak olan Yelken yarışlarına katılacak olan Samsun Yelken Spor Külübü sporcuları ve teknik ekibi 250 sporcunun katılacağı aylardır sürdürdüğü hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti."

13 SPORCU İKİ ANTRENÖR
Açıklamada 13 sporcunun yanı sıra 2 antrenörün bulunduğuna yer verilirken; "Optimist kategorisinde sporcularnımız 

  • Berk Yalın, 
  • Defne Gökçiçek, 
  • Gökay Çakıroğlu, 
  • Defne Beldağ, 
  • Zülal Öksüz, 
  • Emir Ruken, 
  • Bilgesu Özakar, 
  • Kuzey Vural ve 
  • Begüm Pelin Çil, 
  • Ilca 4 kategorisinde ise 
  • Ecrin Karagöz, 
  • Mehmet Eren Özdinç, 
  • Sarp Cantay ve 
  • Begüm Türkmen

İlimizi temsil edecek. Sporcularımız  antrenörlerimiz;

  • Kerem Gökhan Bulut
  • Melike Ece Kırmacı

Nezaretinde şampiyonada derece yapmak için mücadele edecek. Sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyor, Samsun'a şampiyonlukr kupaları ile dönmelerini temenni ediyoruz"   Zekai ANIL

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.