Spor

Yeni Malatyasporda Partizan Mesaisi Başladı

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda 8 Ağustos Perşembe günü Partizan ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları başladı.

1 dk okuma
Yeni Malatyasporda Partizan Mesaisi Başladı
Paylaş

Olimpija maçının ardından 2 gün izin verilen futbolcular Başakşehir tesislerinde toplanarak Avrupa mesaisine başladı. Kaplanlar, deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına Salı gününe kadar Malatya’da devam edecek, takım aynı gün 15.30’da Sırbistan’a gidecek.

Tarihinde ilk kez ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Yeni Malatyaspor, 2.Ön Eleme Tur’unda deplasmanda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana’yı eleyerek bir üst tura yükselen Yeni Malatyaspor’da futbolcular ve teknik heyetin moral ve motivasyonyonu üst seviyede. Yeni Malatyaspor, Partizan maçı kadrosuna 2 değişiklik yapma hakkına sahip. Sergen Yalçın’ın bu kontenjanlardan biri için Tunuslu orta saha Chaalali’yi kullanacağı belirtildi.

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.