Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan: 'İlkadım'daki değişimi  birlikte başlatacağız'
Paylaş

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan: 'İlkadım'daki değişimi birlikte başlatacağız'

Ekleme: 25.01.2024 18:12 Güncelleme: 03.06.2026 15:57

Samsun'un İlkadım ilçesinde 'Refahlı Şehirler, Güvenli Yarınlar' sloganıyla seçim kampanyasını sürdüren Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan, değişimi ortak aklı işleterek halkla birlikte başlatacaklarını söyledi.

Milli Görüş geleneğinden gelen Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nde Yönetim Kurulu üyelikleri görevinde bulunan Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan, İlkadım ilçesinde 'Refahlı Şehirler, Güvenli Yarınlar' sloganıyla seçim kampanyasını sürdürüyor. 

Samsun’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan, "Samsunumuzun en büyük ve en güzel ilçesi olan İlkadım’da doğdum ve büyüdüm. İlkadım benim hafızamda çok güzel anılar bıraktı. İlçemizin hemen hemen her köşesinde, her sokağında ayrı bir hikayesi var. Bütün bu hikayeler ve anılar beni İlkadım’a aday adayı olmaya yönlendirdi. İlçem için gerçekleştirmek istediğim hayallerim var "dedi. 

'94 RUHUNU YENİDEN CANLANDIRMALIYIZ'

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan,  1994 ruhunu tekrar canlandırarak Milli Görüş  Belediyeciliğinin yeniden hayata geçirilebilmesi için 31 Mart Yerel Seçimlerinde İlkadımlı seçmenin desteğinin önemine değinerek şöyle devam etti; “Vatandaşlarımızın 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partimize, Milli Görüşe destek olmaları, 94 ruhunun yeniden canlandırılması açısından büyük öneme sahiptir.

Nasıl ki o dönemde yerel yönetimlerde Milli Görüş anlayışıyla ülke olarak Milli bir şahlanışa geçtiysek, aynı şekilde bugün ve gelecekte de halkımıza aynı güzel günleri yeniden yaşatma idealiyle yola çıkıyoruz ve inanıyoruz ki; halkımızın bize olan teveccühleriyle değişimi yerelden başlatarak ilçelerimizle, şehirlerimizle ve topyekûn ülkemizle güzel yarınlara hepbirlikte kavuşacağız. Sahada vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde partimize gösterdikleri ilgiden bunu anlayabiliyoruz. İnşallah 2024 senesi Milli Görüşün ve adil bir düzenin miladı olacaktır” dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

İlkadım’ın daha yaşanabilir ve modern bir yapıya kavuşturulması gerektiğine değinen Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan, kültürel ve sosyal alanlarda hayata geçirecekleri projelerle halkın karşısına çıkacaklarını söyledi. Kentsel yenilenme sürecinde İlkadım özelinde doğru bir planlamayla ve sürdürülebilir projelerle ilerleyeceklerini kaydeden Okudan, ilçede yaşayan ve sorunların bizzat muhatabı olan vatandaşlar başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarıyla ve kanaat önderleriyle sürekli istişare halinde olarak ortak akla dayalı bir yönetim modeliyle hizmet edeceklerine vurgu yaptı. 

Sahada seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan aday adayı Yusuf Okudan, sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

'BÜTÜN SAMSUN’UN HİZMETKARI OLACAĞIZ'

Göreve geldiklerinde İlkadım’da hangi dünya görüşüne sahip olurlarsa olsunlar bütün herkesi kucaklayarak ve kimseyi ötekileştirmeden  bütün Samsunlulara ve İlkadımlılara karşılıksız ve özveriyle hizmet ulaştıracaklarını belirten Okudan şöyle devam etti:
“Her zaman birleştirici olacağız. İlkadım’ı tüm paydaşlarıyla birlikte ele alarak bütüncül bir anlayışla yöneteceğiz. Boş vaat ve hamaset döneminin artık sona erdiği bu süreçte tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz. Verdiğimiz sözü ise mutlaka yerine getireceğiz. Tam bir halk adamı olacağız. 

İlkadımlı hemşehrilerimden ricam bize, ilçemize hizmet edebilmek için bir fırsat versinler. Projelerimizi hayata geçirebilmemiz için bize fırsat tanısınlar. Birlikte ele ele vererek İlkadımımızı hak ettiği yere taşıyabilir, daha parlak bir geleceği birlikte inşa edebliriz. Bunun için önce tasarruf önlemlerinden başlayarak israfı durduracağız. Böylece öz kaynaklarımızı daha verimli kullanacağız. Milli Görüş olarak önce ahlâk ve maneviyat diyoruz. Hep birlikte daha güzel bir İlkadım için hep birlikte yürüyelim” ifadelerini kullandı.

YUSUF OKUDAN KİMDİR?

1975 yılında Samsun’da doğdu. Lise öğrenimini Samsun İmam Hatip Lisesi'nde, üniversite öğrenimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümünde tamamladı. Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nde Yönetim Kurulu üyelikleri yaptı. Milli Görüşü temsil eden partilerin bütün yönetim kademelerinde yer aldı. Okudan, Yeniden Refah Partisi çatısı altında aktif siyasi yaşamına devam etmektedir.

 

Nazım Akpınar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.