Yeniden Refah Partisi SBB Başkan adayı Adem Güney'den Emeklilere et ve doğalgaz yardımı
Paylaş

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan adayı Adem Güney'den Emeklilere et ve doğalgaz yardımı

Ekleme: 08.02.2024 20:05 Güncelleme: 03.06.2026 15:59

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan adayı Adem Güney, “Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı kazanan emeklilere her ay 500 TL’lik kırmızı et desteği vereceğim. Kış aylarında da 500 TL’lik doğalgaz desteği sağlayacağız” dedi.

Samsun Ordulular Derneğini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB)Başkan adayı Adem Güney, altyapı sorunlarına değindi. 

'DESTEK OLACAĞIZ'

Projelerini anlattığında ‘Nasıl kaynak oluşturacaksınız’ diye soranların olduğunu hatırlatan Adem Güney, “Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı kazanan emeklilere her ay 500 TL’lik kırmızı et desteği vereceğim. Kış aylarında 500 TL’lik doğalgaz desteği sağlayacağız. Diyorlar ki, ‘Atıyorsun, nereden bulacaksın bu kaynağı.’ Büyükşehir Belediyesinde operasyon yapıldı. Mali İşler Daire Başkanının kasasından 33 trilyon değerinde külçe altınlar çıktı. Çek, döviz ve nakit paralar çıktı. Bugünün değeri ile 200 trilyon. Bu para bizim 2 yıllık desteğimize denk” ifadelerini kullandı.

 

Nazım Akpınar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.