Yerel seçimdeki başarı genele yayılmalı
Paylaş

Yerel seçimdeki başarı genele yayılmalı

Ekleme: 18.10.2019 18:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yerel seçimlerde başarılı olduklarını belirtirken, Oğuz Salıcı da, ülkenin yarısını CHP'nin yönettiğini savunarak, "Çok yüz ağartıcı işler var" dedi.

Samsun'da CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un katılımıyla Karadeniz Bölge Toplantısı düzenlendi.

VATANDAŞI İKNA EDECEĞİZ

CHP'nin iktidar yolunda son dönemde önemli mesafeler katettiğini vurgulayan CHP'li Seyit Torun, yerel seçim sonuçlarını değerlendirerek, "Başarılı olduk. Ama işimiz bitmedi iktidar olana kadar mücadelemiz devam edecek" dedi. Tarım, sanayi ve işsizlik konusunda eleştirilerde bulunan Torun, "Bunu değiştirecek olan iktidar CHP'dir. Buna önce kendimiz inanacağız sonra da vatandaşımızı ikna edeceğiz" diye konuştu.

NE SÖYLEDİYSEK, OLDU

Barış Pınarı Harekatı devam ettiği sırada Türkiye'nin, Amerika'dan gelen heyetle uzun süren bir toplantının ardından anlaştığını kaydeden Seyit Torun, şunları söyledi: "3,5-4 saat yapılan görüşmelerin sonucunda bir ateşkes süreci oluştu. Sonuçlarının ne olacağını oradaki görüşmelerin detaylarıyla ilgili fazla bir bilgimiz yok ama biz aslında Suriye ile ilgili görüşlerimizi baştan beri anlattık. Bugün ülkeyi yönetenlere bu süreçte neler yapılması gerektiğini ifade ettik. Ama maalesef hiçbir şekilde kayda alınmadığı için buralara geldik. Bugün ne söylediysek hepsi gerçekleşmiş oldu."

CHP'Lİ BAŞKANLARA MESAJ!

Oğuz Kağan Salıcı ise ülkenin yarısını CHP'nin yönettiğini savundu. Salıcı, "Vatandaşların yarısı bizim belediye başkanlarından hizmet alıyor. Bu bizim için sevindirici bir gelişme ama aynı zamanda büyük bir sorumluluk" ifadesini kullandı. CHP'li Salıcı, "Belediye başkanlarımızın halkçı belediyeciliği, sosyal demokrat belediyeciliği vatandaşa götürdüğü hizmetle, gösterdiği ilgiyle, alakayla, onun hayatını kolaylaştıran işlerle vatandaşımızla partimizin hizmetlerini bir araya getiren bir köprü vazifesi kurması gerekiyor. Bu konuda 31 Mart'tan bu yana başkanlarımızın yapmış olduğu çok yüz ağartıcı işler var" ifadesini kullandı.

Toplantıya Samsun, Amasya, Ordu, Trabzon, Çorum, Sinop, Giresun, Rize, Tokat ve Trabzon il teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte İl Başkanı Mehmet Kundak, Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ile Neslihan Hancıoğlu, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci katıldı. N. Alper CABBAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.