'Yetişkin Sitelerine Girmişsiniz' Diyerek 270 Bin Lira Dolandırdılar

'Yetişkin Sitelerine Girmişsiniz' Diyerek 270 Bin Lira Dolandırdılar

Hazır

Giriş: 31.05.2024 10:54 Güncelleme: 31.05.2024 10:54
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Turgut Pektaş, kendisini yetişkinlere yönelik sitelere girdiği iddiasıyla kandıran dolandırıcılara 270 bin lirasını kaptırdı.

Tekirdağ'da yaşayan metal işçisi Turgut Pektaş, telefonla aranarak kendisini yetişkinlere yönelik sitelere girdiği iddiasıyla kandırıldı. Dolandırıcılar, korku ve telaşa kapılan Pektaş'ı 270 bin lira dolandırdı. Pektaş, "Olaydan dolayı üzgünüm, ihtiyaç kredisi olarak çektiğim paraları telefon dolandırıcılarına kaptırdım. Ben mağdur oldum, başkaları olmasın" dedi.

Dolandırıcılar Hızla Yakalanması İçin Çaba Gösteriliyor

Pektaş, yaşadığı dolandırıcılık olayını savcılığa bildirdi ve dolandırıcıların yakalanmasını bekliyor. Kendisini kirada kaldığı evin sahibinin dava açtığını zannederek dolandırıcılara inandığını belirten Pektaş, kredi çektiği paraları dolandırıcılara kaptırdığını ifade etti. Dolandırıcıların bir an önce yakalanmasını dilediğini vurguladı.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap