Yıldız Su Sporları İlke İmza Attı
Paylaş

Yıldız Su Sporları İlke İmza Attı

Ekleme: 14.02.2022 20:03 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'da ilklere imza atan Yıldız Su Sporları yeni açmış olduğu açık su branşında il müsabakasında başarılı sonuçlarla dönerek ilimizde bir ilke daha imza attı.

Kocaeli Gebze'de 10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen 75 kulüp ve 700 sporcunun katıldığı Türkiye Bireysel Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası, Milli Takım kampı aday kadro belirleme yarışlarında ilimizi temsil eden Yıldız Su Sporları 20 sporcu ile katıldığı 11 yaş 1km, 12 yaş 2 km,13 yaş 3 km, 14-15 yaş 5 km,16-17 yaş 7.5 km yüzdüğü müsabakalarda kadınlar 13 yaş 5 km kategorisinde Azra Armağan Türkiye 1.'si olarak milli takıma seçildi. Aynı kategorilerde Elçin Berra Çakır Türkiye 9.’su Eşlem Türkmen ise Türkiye 10.'su oldu. 

AÇIK SU BRANŞINDA İLK YARIŞMA

Erkekler kategorisinde ise Ilgaz Karakaya Türkiye 10.'su olarak başarılı bir müsabaka gerçekleştirdi. Yıldız Su Sporları Kulüp Başkanı Salih Yıldız, yaptığı açıklamada, "Yeni açmış olduğumuz Açık Su Branşında ilk müsabakada başarılı sonuçlar elde eden sporcularımızı onlara desteklerini esirgemeyen ailelerimizi ve teknik kadromuzu tebrik ediyorum. Samsun ilimizi ilerleyen yıllarda ilimizi en güzel şekilde temsil edip, evimize madalyalar ve milli takım kotaları ile dönmek istiyoruz. Yıldız Su Sporları olarak farkımızı bir kez daha göstereceğiz" dedi. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.