Samsunspor

Yılport Samsunspor'da Operasyon Devam Edecek!

Royal Hastanesi Bandırmaspor yenilgisinin ardından Genel Menajer Mustafa Aztopal istifa ederken, bazı futbolcuların da kadro dışı bırakılabileceği öne sürüldü

1 dk okuma
Yılport Samsunspor'da Operasyon Devam Edecek!
Paylaş

AZTOPAL’IN İSTİFASI BAŞLANGIÇ

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a 2-0 mağlup olan Kırmızı-Beyazlılarda hareketli anlar yaşanıyor. Karşılaşma bitiminde Genel Menajer Mustafa Aztopal, yönetim kuruluna istifasını sundu ve görevini bıraktı. Aztopal’ın ardından şimdi de bazı futbolcuların topun ağzında olduğu öne sürüldü.

4 FUTBOLCU TOPUN AĞZINDA

Kulislerde dolaşan haberlere göre futbolculardan Yasin Öztekin, Hasan Kılıç, Mehmet Akyüz ve Kevin Boli'nin topun ağzında olduğu öne sürüldü. Bu hafta içi teknik heyetin de raporu doğrultusunda harekete geçecek olan Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu’nun, kadro dışı başta olmak üzere futbolculara ciddi yaptırımlar uygulaması bekleniyor.

Haber: Davut AKTAŞ

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.