Yılport Samsunspor'dan Ali Eren için son teklif!
Paylaş

Yılport Samsunspor'dan Ali Eren için son teklif!

Ekleme: 05.08.2020 09:38 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Osmanlıspor, hem TFF 1. Lig'de kalmasından dolayı hem de ekonomik sıkıntıda olduğu için Ali Eren İyican'ı 1 milyon Euro'dan aşağıya bırakmak istemiyor. Yılport Samsunspor, Başkent ekibine son teklifini yaparak beklemeye geçti.

İki tane sol bek transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Yılport Samsunspor'un, TFF 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un başarılı defans oyuncusu Ali Eren İyican'la ilgilendiği haberleri uzun zamandır gündemde alıyor. 21 yaşındaki oyuncuyla el sıkışan Kırmızı-Beyazlılar, Osmanlıspor'la yaptığı görüşme sonucunda 1 milyon Euro kadar bonservis bedeliyle karşı karşıya kalmıştı.

SAMSUNSPOR BEKLEMEDE
Yılport Samsunspor 8 milyon lirayı geçen bonservis bedelini çok yüksek buldu ve transfer görüşmelerinde beklemeye geçti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği karar doğrultusunda bu sene ligden düşme kaldırılınca Osmanlıspor 1. Lig'de kaldı ve Ali Eren'in bonservis bedeli de düşüşe geçmesi gerekirken aynı seviyelerde kaldı.

BÜTÇEDEN TAVİZ YOK!
Ayrıca ekonomik sıkıntıda olan Osmanlıspor, Ali Eren gibi gözde ve gelecek vaat eden futbolcusunu yüksek bonservis ücretiyle elden çıkararak bu krizden kurtulmanın yollarını arıyor. Bu durum karşısında Yılport Samsunspor transfer bütçesinden taviz vermediği, Ali Eren için Başkent ekibine son teklifini yaptığı öğrenildi.

Haber: Ergin Caner Cabbar

Ali Eren İyican bu sezon Omsnalıspor'da 32 maçta forma giydi, 5 asist kaydetti. 

8 HAZİRAN HALK

2 AYDIR GÜNDEMDE...

Başarılı sol bek oyuncusunun Kırmızı-Beyazlı kulübün transfer listesinde olduğunu 8 Haziran tarihinde ilk kez Halk Gazetesi okuyucularına duyurmuştu. Yılport Samsunspor Ali Eren'i uzun zaman önce radarına almıştı ve resmi teklfi için liglerin sona ermesini bekliyordu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.