Zincir marketlere 'etiket' uyarısı!
Paylaş

Zincir marketlere 'etiket' uyarısı!

Ekleme: 26.12.2022 14:52 Güncelleme: 03.06.2026 14:12

Ticaret Bakanı Mehmet Muş:, "En fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarıda bulunduk" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'asgari ücreti' açıklamasının üzerinden bir kaç saat geçmedi ki; zincir marketlerde 'etiket değişimi' başlamıştı. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda personellerin 'gece mesaisi' yaptığı ve hızla etiketleri değiştirdiği görülmüştü.

BAKAN: HAKSIZ FİYAT ARTIŞINA İZİN VERMEYİZ
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle görüştüklerini bildirdi. Muş, "Asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. 

Bakan Muş, Ticaret Bakanlığı olarak saha denetimlerini yoğun şekilde sürdürdüklerinin altını çizerek, haksız fiyat artışlarıyla mücadelede ellerindeki tüm denetim imkanlarını sonuna kadar kullanmakta kararlı olduklarını vurguladı.

Murat ÖZDEN

24 Aralık tarihli HHALK Gazetesi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.