Zorlu Okulları tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri, hem okul sahnesinde hem de Bulvar AVM ve Piazza AVM’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gün boyu süren programlarda öğrencilerin sahne performansları büyük beğeni topladı.
Etkinliğin organizasyonunu Zorlu Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Müdürü ve Sosyal Etkinlikler Komitesi Başkanı Semiha Olğun üstlenirken, programın moderatörlüğünü İngilizce Öğretmeni Sema Erdal yaptı. Titizlikle hazırlanan etkinlik akışı, izleyicilerden tam not aldı.

MİNİKLERDEN BÜYÜK PERFORMANS
Zorlu Okulları 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri; şiir dinletileri, Türkçe ve İngilizce şarkılar ile dans gösterileriyle sahnede adeta devleşti. Renkli kostümler ve enerjik performanslar, 23 Nisan’ın ruhunu en güzel şekilde yansıttı.
Programı izleyen veliler ve vatandaşlar, öğrencilerin sergilediği performansları uzun süre alkışladı. Coşkunun bir an olsun dinmediği etkinlik, izleyenlerin hafızasında yer edecek anlara sahne oldu.

Program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından sınıf öğretmeni Ogün Özdemir’in hazırladığı 23 Nisan temalı şiir dinlettisini, 4. Sınıf öğrencileri Mert Ali Deniz, Deniz Zikri Özdamar ve Sena Öztürk seslendirdi. Şiir dinletisinin ardından Sorumlu Öğretmen Ecem Aralan’ın hazırladığı “23 Nisan Kutlu Olsun”, Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar” “Hayat Bayram Olsa” “Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün” isimli sevilen çocuk şarkılarını 4. Sınıf Okul Korosu seslendirdi. Ardından 4. Sınıf öğrencisi Masal Balıkçı,” Hey Günaydın Çocuklar” isimli çocuk şarkısını solo olarak seslendirdi. Beden Eğitim Öğretmeni Burak Köseoğlu’nun hazırladığı dans performansını, 6A VE 6B öğrencileri sergiledi. Beden Öğretmenleri Burak Köseoğlu ve Gökhan Akdere’nin hazırladıkları jimnastik gösterisini 4. Sınıf örencilerinden Zehra Kazar ve Masal Erdoğdu sahneledi.5. Sınıf Öğrencisi Öykü Topçu, “Bu Ne Dünya Kardeşim” isimli şarkıyı solo olarak yorumladı. İngilizce Öğretmeni Emine Sular’ın hazırladığı “We Are The World, We Are The Children” “ A Great Leader Atatürk” isimli İngilizce şarkıları, 5A VE 5B öğrencileri birlikte seslendirdi. Program, çocukların toplu sahne alarak İzmir Marşı’nı seslendirmeleriyle sona erdi.

BAYRAM COŞKUSU HER YERDE HİSSEDİLDİ
Bulvar AVM ve Piazza AVM’de gerçekleştirilen gösteriler, alışveriş merkezlerini ziyaret eden vatandaşların da yoğun ilgisini çekti. Zorlu Okulları öğrencilerinin sahnelediği performanslar, bayram coşkusunu geniş kitlelere ulaştırdı. Bayrama yakışır şekilde hazırlanan etkinlikler, çocukların özgüvenini ve yeteneklerini sergilemelerine imkân sağlarken, izleyenlere de gurur dolu anlar yaşattı.

ÇOCUKLARIN ENERJİSİ GURURLANDIRDI
Zorlu Okulları’nın 23 Nisan etkinlik programı sorumlusu ve organizatörü Zorlu Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Müdürü Semiha Olğun da etkinlikle ilgili şunları söyledi:
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerde öğrencilerimizin sergilediği performanslar bizlere büyük bir gurur yaşattı. Şiirden müziğe, danstan sahne gösterilerine kadar her alanda ortaya koydukları emek ve özgüven, geleceğe dair umutlarımızı daha da güçlendirdi.
Bu anlamlı günde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ediyorum. 23 Nisan’ın coşkusunu hep birlikte yaşamak bizim için çok kıymetliydi” ifadelerini kullandı.



Zorlu Okulları tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri, hem okul sahnesinde hem de Bulvar AVM ve Piazza AVM’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gün boyu süren programlarda öğrencilerin sahne performansları büyük beğeni topladı.





ERGİN ZORLU’DAN 23 NİSAN TEBRİĞİ
Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu bayrama özel bir tebrik mesajı yayınlayarak şu ifadelere yer verdi:
“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyoruz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin bağımsızlık iradesinin en güçlü simgelerinden biri olmasının yanı sıra, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın da en anlamlı günüdür.
Zorlu Eğitim Kurumları olarak bizler, çocuklarımızın sadece akademik başarılarıyla değil; özgüveni yüksek, sanata ve kültüre değer veren, çağın gerekliliklerine uyum sağlayan bireyler olarak yetişmelerini en büyük sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bugün sahnede sergiledikleri performanslarla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz, yarının aydınlık Türkiye’sinin en güçlü temsilcileri olacaktır. Onların gözlerindeki ışık, ülkemizin geleceğine duyduğumuz umudu daha da pekiştirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli egemenliğimizin kazanılmasında emeği geçen tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor; tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
Nazım Akpınar