Samsun'un Çarşamba İlçesi Samsun-Ordu karayolu 39. kilometresinde Ambarköprü mevkiinde 15 gün önce meydana gelen kazada, Turgay Bal (53) idaresindeki 55 HH 212 plakalı otomobil, önünde seyir eden bir otomobile çarptıktan sonra aracıyla bir süre devam edip daha sonra da 28 K 6246 plakalı tırın çekicisinin dorsesine arkadan çarptı.
KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ OLABİLİR
Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Turgay Bal, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Evli ve 2 çocuk babası Turgay Bal yapılan müdahalelere rağmen Samsun'daki hastanede hayatını kaybetti.
Yakınları Turgay Bal'ın araç sürerken kalp krizi geçirmiş olabileceğini ifade ederek, bir araca çarpıp yoluna devam edecek biri olmadığını ileri sürdüler. Yunus KILIÇ