3 şube, 100 kişilik kadro, 66 yıllık güven: Bulut Emlak'ta 3. çeyrek zirvesi ödüllendirildi
Samsun'un köklü gayrimenkul firmalarından Bulut Emlak, üçüncü çeyrekte en yüksek başarıya ulaşan danışmanlarını törenle ödüllendirdi.

66 YILLIK GÜÇLÜ BİR YOLCULUK
Bulut Emlak'ın temeli 1958'de inşaat sektöründe atıldı. Yapı alanında uzun yıllar faaliyet gösteren firma, 2010'da ilk gayrimenkul ofisini açarak emlak sektörüne girdi. 2015'te kadrosunu genişleten şirket, 2023'te Plaza Ofisi'ni, 2025'te ise İstiklal Ofisi'ni hizmete aldı. Bugün Atakent, Plaza ve İstiklal ofislerinde 100 kişilik kadroyla çalışan Bulut Emlak, inşaattan gelen birikimini portföy değerlendirmesinde de kullanıyor. Firma, satışa sunulan projeleri teknik, ticari ve yatırım yönleriyle ayrı ayrı inceliyor.
1958 –İnşaatla başlayan yolculuk
Yapı sektöründe temeller atıldı.
2010 – İlk ofis kuruldu
Gayrimenkul sektöründe hizmet başladı.
2015 – Profesyonel kadro
Uzman kadro genişletildi.
2023 – Plaza Ofisi açıldı
Daha geniş kitlelere ulaşıldı.
2025 –İstiklal Ofisi açıldı
Hizmet ağı güçlendi.
EMEĞİN GÖRÜNÜR OLMASINI İSTİYORUZ
"1958'de inşaatla başlayan bir işi bugün üç ofiste, 100 kişilik bir ekiple sürdürüyoruz. Bu büyüme tek başına olmadı; sahada çalışan her danışmanımızın bunda payı var.
Başarı sıralamasını her çeyrek açıklıyoruz, çünkü emeğin görünür olmasını istiyoruz. Bu dönem dereceye giren tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu kez sıralamaya giremeyenleri de bir sonraki çeyrekte o sahnede görmek istiyorum.

İnsanlar bize evini, arsasını, yıllarca biriktirdiğini emanet ediyor. Bunu unutmadan çalışmaya devam edeceğiz."
SIRALAMA HER OFİSTE AYRI YAPILIYOR
Bulut Emlak'ta danışmanların performansı her üç ayda bir başarı üzerinden ölçülüyor. Sıralama her ofis için ayrı yapıldığından Atakent, Plaza ve İstiklal ekipleri kendi içinde yarışıyor. Dönem sonunda düzenlenen toplantıda ilk üçe giren danışmanlar sahneye çağrılıyor ve ödüllerini yönetimin elinden alıyor. Atakent Ofisi'nde dereceye girenlere plaket, İstiklal Ofisi'nde ise başarı belgesi verildi.

ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞİN KAZANANLARI
Atakent Ofisi'nde Recep Ali Yıldırım birinci, Barış Der ikinci, Hasan Yavuz üçüncü oldu. Plaza Ofisi'nde Engin Can Yıldırım zirveye yerleşirken Erman Karakaşlar ikinci, Abdurrahman Gökler üçüncü sırayı aldı. İstiklal Ofisi'nde ise birinciliği Kadir Yaşar elde etti; Yasin Akdeniz ikinci, Alperen Kurt üçüncü oldu. Dereceye giren danışmanlar, ödüllerini aldıktan sonra ofis arkadaşlarıyla birlikte objektiflere poz verdi.
3. ÇEYREK BAŞARI SIRALAMASI
ATAKENT OFİS

1. Recep Ali Yıldırım
2. Barış Der
3. Hasan Yavuz
PLAZA OFİS

1. Engin Can Yıldırım
2. Erman Karakaşlar
3. Abdurrahman Gökler
İSTİKLAL OFİS

1. Kadir Yaşar
2. Yasin Akdeniz
3. Alperen Kurt
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.








