5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali’nin programı belli oldu
Paylaş

5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali’nin programı belli oldu

Ekleme: 24.07.2026 14:16 Güncelleme: 24.07.2026 14:22

19 Mayıs Belediyesi tarafından düzenlenecek 5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali, 7-9 Ağustos’ta ekstrem sporlar, yarışmalar ve konserlerle yapılacak.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali için hazırlıklar devam ediyor. 7-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek NebiyanFEST, ekstrem sporlar, yöresel yarışmalar ve konserlerle doğa tutkunlarını bir araya getirecek.

19 Mayıs Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali öncesinde saha çalışmaları devam ediyor. Festival alanında uzman etkinlik yönetimi ekibinin hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bu yıl da birbirinden farklı spor ve kültür etkinliklerinin katılımcılarla buluşacağını söyledi.

EKSTREM SPORLAR NEBİYAN’DA BULUŞACAK

NebiyanFEST kapsamında offroad, motokros, ATV, dağ bisikleti ve dağ koşusu gibi birçok ekstrem spor etkinliği gerçekleştirilecek. Festival programında ayrıca tahtaralli, fotoğrafçılar maratonu, bilek güreşi, geleneksel Türk okçuluğu ve oryantiring yarışmaları da yer alacak. Festivalde spor etkinliklerinin yanı sıra bölgenin tarımsal ve kültürel değerlerini öne çıkaracak organizasyonlar da yapılacak. Nebiyan buzağı güzellik yarışması ile Nebiyan fasulyesi yemek yarışması, festivalin dikkat çeken etkinlikleri arasında bulunacak.

FESTİVAL 7-9 AĞUSTOS’TA YAPILACAK

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, NebiyanFEST’in 7-9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıkladı. Üç gün sürecek festivalde gündüz saatlerinde yarışmalar ve doğa etkinlikleri düzenlenecek, akşamları ise konser programları gerçekleştirilecek.

SELÇUK BALCI VE ONAY ŞAHİN SAHNE ALACAK

Festivalin konser programı kapsamında 7 Ağustos Cuma günü Selçuk Balcı sahneye çıkacak. 8 Ağustos Cumartesi günü ise Onay Şahin festival katılımcılarıyla buluşacak. NebiyanFEST’te ayrıca Abdulsamet Matur, Serdar Sarı, Burak Hasanoğlu ve Uğur Durmuş da konser verecek. Başkan Osman Topaloğlu, NebiyanFEST’in doğaseverleri, gençleri ve spor tutkunlarını aynı organizasyonda buluşturacağını ifade etti. Festivalin, Nebiyan’ın doğal güzelliklerinin tanıtılmasına ve ilçenin turizm potansiyelinin artırılmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.