Acı kaybımız, Samsun'un eski bankacısı ve gazetemizin ablası Emine Altan hayatını kaybetti
Paylaş

Acı kaybımız, Samsun'un eski bankacısı ve gazetemizin ablası Emine Altan hayatını kaybetti

Bankacılık sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik ve müdürlük görevlerinde bulunan, Samsunspor’da da Finans Müdürlüğü yapan, gazetemizin ablası Emine Altan, hayatını kaybetti.

Samsun’da bankacılık camiasının tanınan isimlerinden Emine Altan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gazetemizin 'ablası' olan Emine Altan, 73 yaşında yaşamını yitirdi.

BANKACILIK SEKTÖRÜNDE UZUN YILLAR GÖREV YAPTI

Emine Altan, meslek hayatı boyunca Türkiye İş Bankası, İktisat Bankası, Pamukbank ve Koçbank’ta üst düzey yöneticilik ve müdürlük görevlerinde bulundu. Bankacılık sektöründeki kariyerinin yanı sıra Samsunspor’da da görev alan merhume Emine Altan, kırmızı-beyazlı kulüpte Finans Müdürlüğü yaptı.

AİLESİNİ YASA BOĞDU

Yaklaşık 20 yıldır gazetemiz ailesinde 'herkesin ablası' olan Emine Altan'ın vefatı büyük üzüntü yaşattı. Gülizar Altan İhtiyar ve Mehmet Altan'ın kardeşleri, Minegül ve Ayşegül'ün anneleri, Uygar ve Serhat'ın kayınvalideleri, Mila ve Gurur'un anneannesi olan Emine Altan’ın cenazesi, 1 Ekim 2026 Perşembe günü Kıranköy Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.