İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-49" operasyonunda 36 adet AK-47 piyade tüfeğinin ele geçirildiğini bildirdi.
OPERASYONUN DETAYLARI
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şırnak'ta Jandarma Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen "BOZDOĞAN-49" operasyonu hakkında bilgi verdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyon kapsamında 36 adet AK-47 piyade tüfeğinin ele geçirildiğini belirtti.
NAYLONA SARILI VE TOPRAĞA GÖMÜLÜ SİLAHLAR
Bakan Yerlikaya, operasyonun Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu gerçekleştirildiğini ifade etti. Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'nın, Şırnak'ın Merkez İlçesi Taştepe kırsalında yaptığı operasyonda, naylona sarılmış ve toprağa gömülü halde 36 adet AK-47 piyade tüfeği bulundu.
TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK
Bakan Yerlikaya, açıklamasında, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; teröristlerin tüm inleri yok edilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek" ifadelerini kullandı.
"BOZDOĞAN-49" operasyonu, Şırnak'ta terörle mücadelede önemli bir başarı olarak kaydedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamaları, güvenlik güçlerinin kararlılıkla görevlerini yerine getirdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
ankahaber.net