Atakum’da başıboş köpek tedirginliği: Vatandaşlar önlem istedi
Samsun’un Atakum ilçesinde sürü halinde dolaştığı belirtilen iri cüsseli başıboş köpekler vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. İlçe sakinleri denetim ve önlem talep etti.

Atakum ilçesinde bazı bölgelerde sürü halinde dolaştığı belirtilen başıboş köpekler, vatandaşların dikkatini çekti.
Sokaklarda dolaşan iri cüsseli köpekler, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU

İlçe sakinleri, özellikle sabah erken saatlerde ve akşam saatlerinde köpeklerin daha sık görüldüğünü belirtti.
Vatandaşların ifadelerine göre, sokak aralarında dolaşan köpekler zaman zaman araçların peşinden koşarken, kaldırımda yürüyen bazı kişilere karşı da agresif davranışlar sergileyebiliyor.
DENETİM VE ÖNLEM TALEBİ

Artan havlama sesleri ve sokaklarda köpeklerle karşılaşma korkusu nedeniyle tedirgin olduklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililerden denetimlerin artırılmasını talep etti.
İlçe sakinleri, başıboş köpeklerle ilgili gerekli çalışmaların yapılmasını ve vatandaşların güvenliğini sağlayacak önlemlerin alınmasını istedi.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.







