Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta: Birleştirmeye geliyoruz !
Paylaş

Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta: Birleştirmeye geliyoruz !

Ekleme: 25.02.2019 14:33 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Usta, Atakum'un köylerinde seçim çalışmalarına devam etti. Usta, "Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz ,bölmeye değil birleştirmeye geliyoruz "dedi. 

Seçim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Atakum ilçesine bağlı Karakovuk, Özören, Kayagüney, Erikli, Kabadüz ve Yeşiltepe mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. 

TEK GÜÇ SİZLERSİNİZ 

Usta mahalleli tarafından davul ve zurnayla karşılandı. Mahalle vatandaşları Usta’nın ziyaretinden ötürü alanda kurban kesti. Toplantıda konuşan Usta “Bir kez daha verdiğim bu kararın ne kadar doğru olduğunu bana gösterdiniz. Benim arkamda ki tek güç Samsunlu hemşehrilerimdir "dedi. 

MEŞALEYİ YAKACAĞIZ 

Usta şöyle devam etti; "Samsun'da yanacak olan meşaleyi hep birlikte yakacağız ve bu meşale inşaallah tüm Türkiye'yi aydınlatacaktır,biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz ,bölmeye değil birleştirmeye geliyoruz. " Zekeriya FIRAT 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.