Samsunspor

'BAY' Haftasını Karlı Kapattık

Kırmızı-Beyazlıların BAY geçip puan almadığı haftada Avrupa yarışındaki tüm rakiplerinin puan kaybetmesi, büyük bir şans olarak değerlendirildi

1 dk okuma
'BAY' Haftasını Karlı Kapattık
Paylaş

Trendyol Süper Lig’in 16. Haftasını BAY geçen Samsunspor, rakiplerinin aldığı sonuçlarla mutlu oldu. Haftayı puansız kapatan Kırmızı-Beyazlıların Avrupa yarışındaki tüm rakipleri, haftayı yaşadıkları puan kayıplarıyla kapattı. Bu durum, Kırmızı-Beyazlılar için büyük bir avantaj olarak karşımızsa çıktı.

EYÜP VE BAŞAKŞEHİR MAĞLUP

26 puanla 4. sırada yer alan Eyüpspor, Kasımpaşa deplasmanında rakibine 2-0 mağlup oldu. Ligde 5. sıradaki bulunan Göztepe de, Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan 7. sıradaki Başakşehir de rakibine 3-1’lik skorla yenildi.

ADANA DA İNANILMAZ SKOR

Haftanın en büyük sürprizi ise Adana’da yaşandı. Deplasmanda -1 puanla lig sonuncusu durumda bulunan Adana Demirspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibine 2-1 kaybederek haftayı puansız kapattı. Rakiplerin aldığı sonuçlar, Kırmızı-Beyazlıların BAY haftasını adeta kayıpsız geçmesini sağladı.

KaynakDAVUT AKTAŞ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.