Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelendi!
Paylaş

Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelendi!

Ekleme: 13.11.2022 18:35 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen ve can kaybına neden olan patlama sonrasında, bu akşam oynanması planlanan Beşiktaş - Antalyaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve can kaybına neden olan patlama sonrasında İstanbul Valiliği, olayın incelendiğini duyurdu.

Güvenlik güçleri olay sonrasında Beyoğlu ve Taksim'e giriş-çıkışları kapatırken, bölgeye çok yakın bir konumda olan Dolmabahçe'de saat 20:00'de oynanması planlanan Beşiktaş - Antalyaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir.

Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."HaberGlobal

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.