Büyük Anadolu obeziteye çare oldu
Paylaş

Büyük Anadolu obeziteye çare oldu

Ekleme: 15.08.2019 16:34 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Obezite Cerrahisi’nde başarılı operasyonları ile  adını sıkça duyuran Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Polikliniği Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş, obezite ile mücadele veren bir ailenin üç ferdine de çare oldu.

Samsun’da yaşayan 61 yaşındaki İbrahim Besim Köprülü ve iki çocuğu ile birlikte aradıkları şifayı Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Polikliniği Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş’ta buldular.

Gençlik yıllarından itibaren fazla kilolara sahip olduğunu belirten Köprülü, spor ve diyet gibi farklı tedavi yöntemleri denediğini, ancak tüm bunların sonuçsuz kaldığını belirtti. Tüm çabalarına rağmen 20 kilo kadar bir düşüş yaşansa da, kısa süre içerisinde aynı kiloları geri aldığını, hatta 10 kilo daha eklendiğini  belirten Köprülü, çözümün cerrahi müdahalede olabileceği düşüncesiyle Op. Dr. Volkan Kınaş ile iletişime geçtiğini ifade etti.

ÜÇ GÜNDE AYAĞA KALKTIM

Yapılan tetkiklerin ardında cerrahi müdahalede bir sakınca olmadığının anlaşılması üzerine, geçirmiş olduğu başarılı operasyon ardından üç gün gibi kısa sürede ayağa kalkıp dördüncü gün taburcu olduğunu belirten Köprülü, “ Benim ve çocuklarımın sağlığına kavuşmasını sağlayan başta  Op. Dr. Volkan Kınaş olmak üzere tüm Büyük Anadolu Hastaneleri çalışanlarına teşekkür ederim. Göstermiş oldukları ilgi ve alaka beklenmeyenin ötesinde olup, hasta memnuniyeti adına yoğun bir çaba sarfettiklerini gözlemledim. Obezite ile mücadele eden kişiler cerrahi müdahaleden korkmamalılar "diye konuştu.  Feride İÇKİLLİ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.