CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Karadeniz Masası toplantısında 'AK Parti ve MHP'den istifa edenlere Aralık ayında düzenleyeceğimiz törenle rozet takacağız' açıklaması yapmıştı. O açıklamaya, Cumhur İttifakı temsilcileri AK Parti İl Başkanı Av.Ersan Aksu ve MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak'tan yalanlama geldi.
'CHP, eski AK Parti ve MHP'lilere rozet takacak' - Haberine gitmek için tıkla
AKSU: BİZDE O
TOPLANTIYI GÖRELİM
AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu "Polemik konusu olmasını istemiyorum ancak yapacakları toplantıda 'AK Parti'den kimler istifa etmiş, biz de görelim.' O gün her siyasi parti kendisi açısından değerlendirmek durumunda olur. Büyükşehir kentleri arasında Samsun zirvede. 250 bin üyemiz var, her 4 seçmenden biri AK Parti üyesi. AK Parti Genel Merkezi'mizin vermiş olduğu talimat gereği 17 ilçedeki tüm üyelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki; AK Parti'nin Samsun'daki potansiyeli yüzde 75-80 civarındadır. 24 Haziran seçimlerinde yüzde 67'yi yakaladık, sahada daha iyi bir tempoda çalışıp, 2023 seçimlerinde hedefimizi yakalacağız. Biz işimize bakıyoruz. Takdiri halkımız verecektir. "Türkiye Yüzyılı" vizyonuna katkıda bulunmak için 1 milyon 350 bin insanımızla kucaklaşıyoruz, bu vizyonun inşasına destek olmaya davet ediyoruz "dedi.
'CHP, eski AK Parti ve MHP'lilere rozet takacak' - Haberine gitmek için tıkla
KARAPIÇAK: CUMHUR
İTTİFAKI YÜKSELİYOR
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise CHP İl Başkanı Türkel'i gerçek olmayan bilgilerle kamuoyunu manipüle etmekle suçladı. Karapıçak, " Onlar şişirme haberler.
MHP Samsun'da AK Parti'den sonra oylarını en çok artıran ikinci partidir. Her hafta üye sayılarımız artıyor. Partiden kopma yok. 20 Kasım'da saat 15.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli vatandaşlarımızla buluşacak. Coşkulu mitingi herkes görecek. CHP, bu beyanatlarla kendilerini büyütmeye çalışıyorlar "ifadelerini kullandı. N.Alper CABBAR-Zekeriya FIRAT

'CHP, eski AK Parti ve MHP'lilere rozet takacak' - Haberine gitmek için tıkla