Douglas Tanque: Süper Lig'i değil Samsunspor'u seçtim
Paylaş

Douglas Tanque: Süper Lig'i değil Samsunspor'u seçtim

Ekleme: 12.10.2022 11:00 Güncelleme: 03.06.2026 13:44

Samsunspor’un golcü futbolcusu Douglas Tanque, “Süper Lig'den bazı takımlardan teklif almıştım ama Samsunspor'a geldim. Çünkü buranın projesine inandım” dedi.

HER ŞEY İSTEDİĞİM GİBİ GİDİYOR

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın ‘çilek transfer’ olarak adlandırdığı ve kendisinden büyük beklentiler olan Douglas Tanque, her geçen hafta performansını üst seviyelere taşıyor. Attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız, dün yapılan idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Her şeyin istediği gibi gittiğini belirten Douglas Tanque, “Çok fazla çalışıyorum. Gollerimi erken attığım için de çok mutluyum. Bunda takım arkadaşlarımın rolü de önemli. Onlar da gol atmama yardımcı oluyorlar” dedi.

AİLEM BURADA OLDUĞU İÇİN MUTLU

Süper Lig'den bazı takımlardan teklif aldığını da hatırlatan golcü futbolcu, “Gelen teklifleri kabul etmedim ve Samsunspor'u seçtim. Çünkü buranın projesine inandım. Takım arkadaşlarımızla birlikte çok iyi çalışıp, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Türkiye'yi çok fazla gezme fırsatım olmadı ama Samsun çok güzel bir şehir. Ailem de Samsun'da olduğu için çok mutlu. Taraftarımızın her zaman yanımızda olmasını istiyoruz. İlk andan son ana kadar bize destek olmalarını istiyoruz. Ben de takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapıp, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.