Güpe gündüz silahla kız kaçırmaya kalktılar
Paylaş

Güpe gündüz silahla kız kaçırmaya kalktılar

Ekleme: 12.09.2019 18:37

Samsun'un Bafra İlçesi'nde genç bir kızı silah zoruyla kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen şüphelilerden biri tutuklandı, diğeri de serbest bırakıldı.

Olay Bafra İlçesi Sarpın Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre G.K. isimli 20 yaşındaki kız arazilerinde çalıştığı sırada aynı mahallede yaşayan R.D. ve R. Y.'nin fiziksel saldırısına uğradı.

Bununla da yetinmeyen iki şüpheli şahıs, genç kızı iddiaya göre silah zoruyla kaçırmaya çalıştı. Olaya genç kızın babası müdahale ederek şüpheli şahısları olay yerinden uzaklaştırdı.

KORKU DOLU ANLAR

Daha sonra jandarma ekiplerine haber veren aile korku dolu anlar yaşadı. Genç kıza darp raporu alan aile, 2 şüpheliden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarlan R.D. tutuklanırken, R.Y. ise serbest bırakıldı. Kaynak: Altınova Gazetesi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.