Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni A. Yener Cabbar: ÖZGÜR ÖZEL'İN  ATAKUM NEREYE ?..
Paylaş

Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni A. Yener Cabbar: ÖZGÜR ÖZEL'İN ATAKUM NEREYE ?..

Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar, Atakum Belediyesi, yönetim sorunları ve gündemdeki eleştirilerle. İşçi maaşları, Liyakat eksikliği ve lüks harcamalar tartışılıyor. CHP için olumsuz örnek oldu.

SAMSUN | Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar, Atakum Belediyesi, yönetim sorunlarını ve eleştirileri gündeme getirmeyi sürdürüyor.

Belediye Başkanı Serhat Türkel'in yetersiz yönetimi sergilediği, Liyakat eksikliğinin öne çıktığı, işçi maaşlarının taksitle ödendiği, lüks harcamaların ve çözülmeyen vatandaş şikayetlerinin yer aldığı belirtiliyor. Belediye yönetimi, sosyal kaynaklardaki harcamalar ve usulsüzlük iddialarıyla da eleştiriliyor. CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışına ters düşen bu durumun, parti açısından olumsuz bir örnek teşkil ettiği vurgulanıyor.

YAZININ TAMAMI LİNKTE

TIKLA OKU | İşte A. Yener Cabbar'ın "ÖZGÜR ÖZEL'İN  ATAKUM NEREYE ?.." başlıklı köşe yazısı

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.