İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediyenin asli görevlerinden olan temizlik hizmetlerini aksatmadan yürüten Temizlik İşleri personellerini ziyaret etti. Derebahçe Mahallesi’ndeki Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine giden Başkan Kurnaz, çalışanlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti ve motivasyonlarına katkı sağladı.
"HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMET DÜSTURUYLA"

İlkadım’ın daha temiz, hijyenik ve sağlıklı bir kent olması için gece gündüz çalışan personelle bir araya gelen Başkan İhsan Kurnaz, hizmet düsturlarını yineledi. Kurnaz, "İlkadım’da ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ düsturuyla hemşehrilerimize hizmet etme gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.
EMEKLERİNE ÖZEL VURGU VE ÜCRETLENDİRME

Temizlik işleri personellerinin yaptıkları işlerin çok kıymetli olduğunun altını çizen Başkan Kurnaz, saha ekiplerine ayrı bir önem verdiklerini belirtti: “Belediyemizin asli görevlerinden olan fen işlerinde ve temizlik işlerinde çalışan, İlkadım’ın daha temiz, sağlıklı ve güvenilir olması için emek harcayan saha ekiplerimize ayrı bir önem veriyoruz. Çalışkan saha personellerimiz, gücümüze güç katıyor.”

Başkan Kurnaz, personelin ücretlendirilmesi konusuna da değinerek, "Bu noktada saha ekiplerimizin ücretlendirmelerini de buna göre yapıyoruz. Yaptıkları bu meşakkatli işler, onlara daha da kıymet vermemizi sağlıyor" dedi. Personelleri dinlediklerini, öneri ve temennilerine kulak verdiklerini ifade eden Kurnaz, işini canla başla yapan tüm personelinin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
İlkadım Belediyesi Bültenidir