CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerden piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılmak üzere Çubuk'a gitti.

KILIÇDAROĞLU'NUN
DURUMU İYİ
Akkuzulu Camisi'ndeki cenaze namazının ardından bir grup, Kılıçdaroğlu'nu önce protesto etti, ardından da yumruk ve tekmelerle saldırdı. Yakın korumalarının ve çevredeki güvenlik güçlerinin müdahalesiyle Kılıçdaroğlu, alandan alınarak, çevredeki bir eve götürüldü. Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YASAL İŞLEM
YAPILACAK
Ankara Valiliği’nden yapılan son dakika açıklamaya göre Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili “Olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır" denildi. Kılıçdaroğlu zırhlı araçla bulunduğu evden çıkarıldı. HHALK