Başkan Zihni Şahin, Karayolları 7'nci Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bölge Müdürü Murat Gönenli ile bir süre görüşen Zihni Şahin, daha sonra personel ile bir araya geldi. İşçilere kısa bir konuşma yapan Zihni Şahin, sözlerine, "Kamu hizmeti yapan herkes bizim başımızın tacıdır. Tüm işçi kardeşlerimize kazasız belasız günlerde çalışma diliyorum" diyerek başladı.
HALKI İÇİN MÜCADELE EDEN BAŞKAN
Başkan Şahin, "Halkına dokunmayan, halkıyla dertlenmeyen, halkıyla bir araya gelmeyen hiç bir belediye başkanı başarılı olamaz. Halkı için mücadele vermeyen, başkanlık makamını hizmet için meşgul etmeyen bir başkan, sadece kendisini kandırır. Bugüne kadar bu ilke doğrultusunda siyasi yaşamını sürdüren bendeniz, bundan sonra da halkımla birlikte olmaya devam edeceğim" dedi.
SOSYAL BELEDİYECİLİK YAYGINLAŞACAK
Zihni Şahin, "Sosyal belediyecilik anlayışımızı çocuklarımızdan yaşlılarımızı, mağdurundan mazlumuna, kadınlarımızdan engellilerimize, gençlerimize kadar her kesime hizmet verecek şekilde genişletip yaygınlaştıracağız. Kadınlarımıza, gençlerimize, engelli ve yaşlılarımıza yönelik merkezler oluşturacağız. Geleceğimiz olan çocuklarımız için çok daha güzel bir Samsun inşa edeceğiz. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağız" diye konuştu.