Milletvekili Zeybek: Borç yüzünden esnaf intihar ediyor
Paylaş

Milletvekili Zeybek: Borç yüzünden esnaf intihar ediyor

Ekleme: 11.07.2019 17:44

Samsun'da esnafın durumunun çok sıkıntıda olduğuna dikkat çeken CHP'li Kemal Zeybek; "Borçları nedeniyle intihar eden yurttaşlarımız oldu. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır" dedi

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Çiftlik, Mecidiye ve Saathane Meydanı etrafında işyerlerinin kapanmasıyla kiralık ilanlarının çoğaldığına dikkat çekerek, "Samsun'un en işlek caddelerinde bir zamanlar dükkân bulmak imkânsızken, son aylarda boş dükkânlar çoğaldı" dedi.

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Samsun'da ekonomik krizin etkilerinin daha fazla hissedilmesinin dikkat çekici olduğuna vurgu yapan CHP'li Zeybek, "Birçok esnaf işyeri ve ev kirasını ödemekte zorlanıyor. Borçlarını yine borçla ödeme yoluna gidiyor. Esnaf; 'iş bulabilsek iş yerimizi hemen kapacağız' diyor. Borçları nedeniyle intihar eden yurttaşlarımız oldu. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır" diye konuştu.

Zeybek; tüm bu olumsuz koşullara rağmen; sanayici, tüccar, esnaf ve sanatkârların vermiş olduğu iş mücadelesinin her türlü takdirin üstünde olduğunu sözlerine ekledi. Recep MOL

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.