Samsun Haber

Osman Genç Gözaltına mı Alındı?

Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç'in Amerika'ya kaçarken gözaltına alındığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

1 dk okuma
Osman Genç Gözaltına mı Alındı?
Paylaş

Sosyal medyada hızlıca yayılan 'Osman Genç Amerika'ya kaçarken gözaltına alındı' iddiası gündemi kısa süreliğine de olsa meşgul etmeyi başardı. Osman Genç, Samsun Halk Gazetesi.tr'ye yaptığı açıklamada iddiaları tamamen yalanladı.

Genç, bazı haber sitelerinde çıkan bu iddiaya şöyle yanıt verdi: 'Bu iddianın karşısında şaşkınım, iddiayı ortaya atanların maksadına ise anlam veremedim. Amerika'ya kaçma yada yurt dışına gitme gibi bir eylemim olmadı şu an ise Samsun'dayım"

KOCA BİR YALAN

Ortaya atılan iddiaya güldüğünü ifade eden Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç, "Amerika'ya kaçarken gözaltına alındığım iddiası koca bir yalan" diye konuştu. Samsun Halk Gazetesi.tr
 

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.