Saadet Partisi Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Deniz ve beraberindeki heyet, İlkadım İlçe Kadın Kolları’nın yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
YENİ HİZMET BİNASINDA BULUŞTULAR
Saadet Partisi İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Güneşdoğdu ve yönetimi tarafından karşılanan heyet, yeni hizmet binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, binanın İlkadım Kadın Kolları’nın teşkilat faaliyetlerine katkı sağlaması temennisinde bulunuldu.
DENİZ, BİRLİK VE BERABERLİĞE DİKKAT ÇEKTİ
Saadet Partisi Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Deniz, teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü çalışmaların önemini vurguladı. Deniz, yeni hizmet binasının İlkadım Kadın Kolları’nın faaliyetlerine güç katmasını temenni ederek Sümeyye Güneşdoğdu ve yönetimine başarı dileklerini iletti.
GÜNEŞDOĞDU’DAN TEŞEKKÜR
İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Güneşdoğdu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneşdoğdu, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Özlem Deniz ile beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Kaynak: Tuğçe Gevşek