Samsun Haber

Salıpazarı Doğalgaz Hayaline Kavuşacak

Samsun'un Salıpazarı ilçesine doğalgaz için ilk kazma mayıs ayında vurulacak. Başkan Halil Akgül, "Yıllardır hayalini kurduğumuz doğalgazı yıl sonunda halkımıza kavuşturacağız" dedi.

1 dk okuma
Salıpazarı Doğalgaz Hayaline Kavuşacak
Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, "Salıpazarı ilçesinin 2023 yılında doğalgaz kullanmaya başlayacak" açıklamasının ardından Salıpazarı Belediye Meclisi'nde gerekli kararlar alındı ve AKSA ile görüşmeler başladı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AKSA Bölge Müdürü Doğan Gürler ve Bölge Şefi Oğuzcan Deniz'i ziyaret etti.

MAYIS'TA KAZMA VURULACAK

Başkan Akgül, Salıpazarı halkının 2023 yılının son ayında doğalgazla ısınacağına inandığını ifade ederek, "Bütün planlarımız ve gayretlerimiz bu yönde. Bizler de belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yıllardır hayalini kurduğumuz doğalgazı ilçemize kavuşturacağız" dedi. Halil Akgül, doğalgaz için ilk kazmanın mayıs ayında vurulacağını sözlerine ekledi.

KaynakHedef Halk | Haber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.